Ekonomiska fördelar

Vi hjälper dig att
spara pengar

Vi hjälper dig att spara pengar

Som företagare är det din lagliga rätt att dra av det du förbrukar i din verksamhet. Det är din fulla rätt att hålla dig själv och din personal rena, samt ditt kontor och firmabil. Alla de produkter som vi levererar till företag runt om i landet är extremt högkoncentrerade och innehåller endast tvätt aktiva ämnen, detta innebär att 1 kg eller liter hos oss motsvarar hela 3 ggr så mycket ute i dagligvaruhandeln.

Tack vare att vi inte fyller våra produkter med pappersmassa, vatten och luft tar de mindre plats och framförallt blir det mycket billigare/användningstillfälle. När du använder ex vårt Allroundtvätt doserar du endast 0,3-0,4 (beroende på vattenhårdhet) till en full 6 kg´s tvättmaskin och ni får då en kostnad på ca 1,12:-/tvätt.

Varför står där inga priser på hemsidan ? dels ändrar sig råvaro priserna kontinuerligt, dels har vi ett antal storförbrukande kunder som tex tvätterier, som tar hem 7-800 kg åt gången. Det vi garanterar är att ni får dagens bästa tänkbara pris efter just ert behov, Vi levererar endast till företag och då vi levererar rengöringsmedel fakturerar vi det således som rengöringsmedel.. För alla småföretagare är det dock viktigt att hålla isär den privata plånboken med företagets. Hos oss har ni alltid möjlighet att beställa mindre sändningar åt gången, fraktfritt levererat till önskad leverans adress.

Kontakta oss så berättar vi mer