Weefix, Kemproffsen & Halksäkring

Ett familjeföretag med anor

Vår historia

Kemproffsen i Malmö AB är ett familjeföretag och har tillsammans över 35 års erfarenhet av att serva små och medel stora företag. Vi är väldigt stolta över att vi har behållit så många av våra kunder under så många år. Den stora anledningen till detta är att vi alltid respekterar och behandlar alla våra kunder lika oavsett storlek. Lika höga krav som vi ställer på oss själva och våra medarbetare ställer vi på våra leverantörer.

Alla våra kemprodukter är Svensktillverkade och fabriken är ISO 14001 miljöcertifierad . Alla våra textilier är märkta med öko tex klass 1.Grundtanken med Kemproffsen är att vi skall fixa allt som ert företag behöver, och alltid till bästa tänkbara kvalitet och pris. Våra produktserier inom segmenten tvätt o rengöring, papper och textilier är extremt noggrant utvalda. Vi erbjuder alla våra nya kunder en gratislåda med ett litet axplock av våra produkter. Anledningen är att ni aldrig skall känna att ni köper ”grisen i säcken” och för att vi vet att vi har marknadens bästa produkter. Vi är idag 4 st heltids anställda på företaget. Vi har inget behov av att bli större än så.

Det är otroligt viktigt för oss och våra kunder att behålla känslan och ”tänket” i det lilla företaget. Vi har till vår stora glädje ingen personalomsättning vilket innebär att ni alltid har samma person som servar er. Detta anser vi är mycket viktigt då den personliga relationen ligger till grund för en bra affär för båda parter. Vårt sätt att jobba innebär att vi får ca 5 referenser i veckan från befintliga kunder som tipsar sina kollegor och bekanta om det ”lilla företaget i Malmö” som alltid håller vad de lovar. Vi ser ingen större anledning i att 2021 förklara det självklara i att vi jobbar med en uttalad och genomtänkt miljöpolicy, då alla vettiga människor vill värna om vår planet. Vi utvecklar ständigt vårt sortiment så att ni alltid får de senaste och effektivaste produkterna på marknaden. Vi ser framemot en långvarig relation och önskar er all lycka och framgång både på företaget och i livet.

Med Vänlig Hälsning

Christensens

Kontakta oss om du vill veta mer