Tvättmaskinsrengöring

EGENSKAPER
Tvättmaskinsrengöring rengör tvättmaskinen från insidan.
Den skyddar och underhåller gummi- och metalldelar, samt ger en energieffektiv tvätt.
Regelbunden användning av Tvättmaskinsrent minimerar risken för dålig doft i tvättmaskinen och att nytvättade kläder luktar illa. Det förlänger dessutom livslängden på din tvättmaskin.

BRUKSANVISNING

  • Dosera 50 ml Tvättmaskinsrengöring i tvättmaskinen eller med dosboll.
  • Kör program 60°C eller högre för bästa effekt.
  • Tvättmaskinsrengöring kan med fördel även användas till att rengöra maskinen utvändigt, gummilister, etc.
  • Genomfukta en trasa med tvättmaskinsrengöring, låt verka någon minut och torka sedan av.
  • För bästa tvättresultat bör tvättmaskinen rengöras varannanr månad med Weefix Tvättmaskinsrengöring.

Tvättpulver Kulör 16Kg

Ett fosfatfritt kombinerat maskin- och handtvättmedel komponerat för kulörtvätt. Tvättmedlet passar all slags tvätt med inriktning på kulör. Tvättemperaturer mellan 40-90°C.

Grov / Overall tvätt 4Kg

Är ett tvättmedel avsett för svårt smutsade arbetskläder, blåkläder eller annat tvättgods med föroreningar av olja, fett, sot och annan smuts. Ska användas till maskintvätt och är olämpligt till handtvätt på grund av dess höga alkalitet. Passar såväl kulörtvätt 60 grader som vittvätt 90 grader.

Tvättpulver Vittvätt 16Kg

Ett fosfatfritt kombinerat maskin- och handtvättmedel komponerat för vittvätt.

Tvättmedlet passar all slags tvätt med inrikting främst för vit. tvättemperaturer mellan 40-90°C.

Sporttvätt

Weefix sporttvätt är ett mycket effektivt tvättmedel som bryter ner doftmolekylerna från svettiga sportplagg och arbetskläder. Till skillnad från ett vanligt tvättmedel kommer Weefix sporttvätt åt alla luftpartiklar i plaggen vilket rengör ordentligt och lukt försvinner helt. Perfekt för både bomull och syntetsmaterial.

Flytande Tvätt 5L

Flytande Tvätt är ett högkoncentrerat, fosfatfritt tvättmedel för färgad tvätt. Det bevarar klädernas färger och är skonsamt för allergiker.
Flytande tvätt rekommenderas för tvätt av kläder som används dagligen. Weefix Flytande tvätt doftar otroligt gott, finns även att få i parfymfri.

Tvättpulver Allround 10Kg

Vårt absolut bästa och mest populära tvättpulver. Allround tvättpulver funkar extremt bra på både vittvätt, kulörtvätt och hårt nedsmutsade arbetskläder. Allround tvättpulver är extremt högkoncentrerat och man doserar endast 0,3dl – 0,5dl på full tvätt. Det innehåller inga blekmedel. Varje hink ger ca 400 tvättar. Miljövänligt och allergitestat.